Djur & Husdjur

Besök en duktig veterinär i Oskarshamn

​I Mönsterås nära Oskarshamn finns det en veterinär som främst tar hand om mindre djur som hund och katt. På Kronobäcks Veterinärpraktik erbjuder man vård till djur både i akuta fall dygnet runt och i förebyggande syfte. Vården av djuren sker antingen på praktiken men även i djurens hemmiljö, som är en trygg plats för djuren.  

Denna veterinär Oskarshamn utför även rådgivning gällande allt från kost till hälsa för husdjuren. Hos Kronobäcks Veterinärpraktik är alla vanliga djurslag som katt, fågel och hund alltid välkomna och erbjuds till exempel vaccinationer och besiktning. Nötdjur erbjuds det mesta från stora operationer till provtagningar. Exportintyg och tandvård finns för hästar. 

Tidsbeställning hos veterinären

På Kronobäcks Veterinärpraktik arbetar en veterinär, två legitimerade djursjukskötare och en receptionist. På praktiken tar de enbart emot sjuka djur efter tidsbeställning men man kan även boka tid för förebyggande åtgärder så som för kloklippning eller vaccination. Dessutom erbjuder de drop in på tisdagar mellan klockan 17-20 vilket är mycket smidigt.

Denna veterinär har stort fokus på ett trevligt kundbemötande och djurens välbefinnande. Veterinärerna på praktiken utför vård under trygga omständigheter med hög veterinärkompetens. ​